Hemma och vänder!

Äntligen hemma  från Bullerby cup! Men det varar inte så länge till för imorgon är det:


RIIDLÄÄÄÄGEER!!!!!!!!!!!! :D

Hehe, jag längtar verkligen som tusan, ska bli toppen kul! Lilla datorn hänger med, ska försöka få upp en inlägg om dagen, men när man är på ridläger har man ju andra saker att göra, right?

Vi har haft det bra i Bullerbyn, dock mycket regn... Usch :(

Vill tacka mina fina läsare för att ni läser trots att jag inte bloggar så mycket just nu! Händer sjukt mycket i mitt liv. Men jag lovar er att det blir bättre uppdatering när skolan börjar igen (hoppas jag).

Nu är det dags o packa upp och sen packa igen. Puss <3
Jag o min smarta bror!

Mott Bullerbyn!

Nu åker vi mot Bullerby cup, minidatorn får inte hänga med, därav ingen uppdatering. Ha det bra tills vi hörs igen!

VÄRME!!!!

Gud vad underbart med lite värme äntligen! Måste ut i solen o steka.






Ha det bäst!

(Går)dagens ridpass - SJ

Kände mig inte tipp topp riktigt igår, men mot kvällen blev det bättre. Så jag åkte ut mot Örminge och min fina lilla ponny. Bestämde att jag skulle fortsätta jobba med galoppombyten och så fick det bli! Ställde upp sockerbitar vid x så man kunde komma snett igenom på dom.

Han var uppmärksam och jag kunde verkligen korta upp honom innan hindret, inget rusande här! Gick väll sådär med att byta för jag glömde bort det över hindret, var så koncentrerad på att han skulle galoppera lugnt innan hindet. Det stod en oxer på kanske 75 cm i paddocken och eftersom allt funkade så bestämde jag mig för att hoppa det! Bra galopp innan, perfect hopp, pigg häst efter! Men gud vad härligt det var... ♥

Saffier Jet ♥


Kusinbesök

Idag tog jag sovmorgon, fett skönt. Sen kom min lilla kusin Siri. Vi åt mat och lekte i lekparken. Guud vad söt denna ungen är alltså!

Sen åkte jag och mammi in till stan, vi skulle fixa ett bank kort till mig. Det gick typ bra? Vi ska ín dit imorrn med och göra nåt, jag lyssnade faktiskt inte.

Nu bär det av mot SJ med min lilla Linnea♥. Ska longera tänkte jag. Får se om jag kan dämpa min ridlängtan eller om jag sitter upp och rider lite oxå. När jag kommer hem ska jag skriva om gårdagensridpass samt fler inlägg!


Ha det bra :P

De efterlängtade Vråka bilderna!

Låter rubriken tala och slänger upp bilderna!





Så jäkla söt!

Bebis posar snyggt i spolspiltan!

Våran vackra benskyddshylla ;)

Våran lilla hörna =)

Jet och Duke i hagen¨

Buspåni i sin box!¨


Stallgången!


Spolspiltan


Noah och SJ

Klar för avfärd

på väg hem :(
Avlsutar med en charmig bild på min nya favoritkatt, filleboii!

På studsmattan

Bloggar från studsmattan, försöker att få lite färg... Jag är så blek att jag skäms :(

Tänkte berätta vad jag har haft för mig idag än så länge. Jag har varit hos min kusin, i Tannefors. Vi har varit och fikat och lekt i lekparken. Hade tänkt ta en buss till Örminge efteråt, men jag mådde inte så jättebra så jag åkte hem istället. Ska nog ut dit ikväll istället.

Nu tänkte jag ladda upp bilderna från Vråka :D Dom kommer i nästa inlägg,hehe.

Här får ni en halvful bild på mig och min bror, typ 2006 på legoland....


Bilder från igår

Här får ni några bilder från ridpasset på SJ igår, resten hittar ni på ylvas blogg. Hennes internet är cp så hon kunde inte skicka så många bilder. Här kommer dom iallafall.








slänger även upp min favoritbild

Gissa vad...

... jag ska göra nu ?!













Släpa mig ut i köket och baka bröd. Herregud, stackars dom som ska äta det och låtsas det är gott. Hoppas jag lyckas, ska fotografera hela processen så ni kommer också få vara med, gulliga va? ;D

Fin bild på min lilla korv :D

Dagen

Började dagen med en skön sovmorgon, fattar inte hur man kan vara morgonpigg... Skönt att sova iallafall. Mammi skjutsade mig till stallet, där jag träffade Ylva, Tuva, Christa och Sofia. Vi pratade lite om hur vi har haft det o så. Sen åkte Sofia och Christa hem, och vi tog in och sadlade Jet. I paddocken tog snälla Ylva och Tuva ut sockerbitshinder som jag ville ha på medelinjen. Så att det blir som man rider serpentinbågar. Jag gjorde en rikigt ful bild i paint för att visa men den gick inte att ladda upp visst. Den kanske var för ful, vem vet ?!

Iallafall så gick övningen ut på att byta galopp över sockerbitarna. Det gick SUPER han bytte alla gånger utan att dra så mycket mot "hinderna". Gud vad fin han var. Min trogna vän Ylva fotade, så fort hon har fixat bilderna och skickat dom till mig så ska jag ladda upp dom här och visa er.

Sen drog vi in till stan, när vi kom till rese så såg vi att bussen gick om 24 minuter, så vi gick ut till ikano! Sjukt jobbigt men väl där ute så var vi på hööks och åt på ikea. HEHE. Sen hem och nu sitter jag här. Bra att veta va?!


Space Cowboy – Boyfriends Hate Me  <------ lyssna och njuuut!!! :D


100 inlägg!

Detta är det 100:onde inlägget! Superfränt tycker jag. Ja det var bara det jag ville säga, hehe.


Rikigt ful och muppig bild på mig får ni med ^^

Borta bra...

...hemma bäst! Det stämmer verkligen, det är grymt skönt att vara hemma igen. Det gick toppenbra att lasta-åka-lasta ur-lämna ponnyn i stallet. Det har verkligen varit  underbart att vara där och vi har gjort massor roliga saker! T.ex. åka ring efter båten, grilla i skärgården och varit i Västervik och massor mer. Såklart har jag tagit massor bilder, men jag vill ha MINST 4 kommentarer annars får ingen se dom!! Hehe vad tuff jag var och hotade er nu, men ni måste bli lika bra på att kommentera som förrut!!

Nu blir det mat och mys med familjen.

Ha det bra ni ♥


Smakprov

Här får ni ett litet smakprov på hur jag och min lille prins har haft det ;)

Mer bilder kommer senare ;)

Morr!!!!

Morr på mitt internet som är segt som sirap... Har satt mig i 3g hörnet, men det går bannemig inte ett dugg snabbare... Måste ju pussa lite på mina 11 läsare som troget har tittat in  varje dag, även att jag inte uppdaterat! Puss!

Idag så har vi ridit ut och klättrat i klätterbacken och rejsat lite. Det har verkligen blivit tryck i ponnyn men han var superfin och gick i form hela tiden. Juste, innan vi red så knoppade vi Bullen och Goofy, Isse fick en fin hingstfläta. Sen så gick vi ut och fotade dom. Vi ska skicka bilderna till Nora och Tuva som är deras ägare, men just nu är dom i Trosa hos sin pappa.

Ska be the Edbergs att skicka bilderna så jag kan visa er när vi åker ring efter båten. Rolig syn tro mig. Jag och Hanna krashlandade bara 2 gånger. Vi dog båda gångerna. Och så måste ni ju få se bilderna på stallet och på hästarna.

Nu ska vi grilla på strandklipporna och bada. Ha det bäst stridshäst!
(observera att detta inlägg tog cirka 45 minuter att ladda upp, UTAN en endaste bild)

hej bloggen...

... jag lever men det är knappt, har haft fullt upp och internet vill inte fungera... Därför kommer jag inte upppdatera förrns ssönda, då får ni komma tillbaka och fortsätta läsa"!

:D

Nu är det packat och klart till ponnin oxå! Ska dit snart igen och duscha och borsta, sen lastar vi och sen åker viiiiii!!!!!!!!!! Just nu sitter jag och har lite allmänt tråkigt och bara väntar på att vi ska åka till stallet :P


ÅH


Gud jag är verkligen dö kär i den här lilla ponnin asså. Sognemyhrs Sigge heter han. Jag kanske ska börja sattsa på avel istället ?! :P


Packat och klart!

Som rubriken säger är allt packat och förberätt. Nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli imorgon! Vet inte om jag hinner uppdatera något då, men ni kan väll kika in iallafall ?! =)

Ha det lika bra som jag ska ha det! Massor pussar ♥



En bild på Magic i vintras, visst har hon blivit fin i kroppen nu?!

Adele

Någon som jag verkligen tycker är bra är Adele. Rekomenderar verkligen att sätta på hennes album på Spotify och lyssna igenom det, sen är man fast. Hennes röst, hennes texter I just love it!



Dagens ridpass - Troll

Eftersom vi har döpt om Herman till Troll så får han heta det. Idag så red vi inte samma runda som igår. Troll var huuur pigg som helst. Travare kan inte galoppera - vilken bullshiet. Jäklar vad fort det gick, såklart tappade jag ena stigbygeln och då är det inte så lätt att sitta tillbaka och bromsa med sätet. I vilket fall fick jag panikdra lite i tygeln, tyckte fett synd om stackaren. Då ville Troll fortsätta galoppera och började bocka istället, fett gullig! Hur mysigt som helst att bara vara ute och rida sådär. Tycker alla kan kika in på ylvas blogg och kolla på våran ur snygga outfit som vi hade igår... =)


Fett med snygg :D

hejsan svejsan!

Hej fina bloggläsare! Jag har just kommit hem från min gudfar typ. Vi har fikat och myst lite. Just nu sitter jag och skriver klart min packiningslista för imorgon rullar transporten mot...............Kaggebo!!!!!!! Som jag har längtat alltså! Helt sjukt. Men som ni säkert förstår så kommer inte uppdateringen vara på topp. Men jag lovar er minst ett inlägg om dagen. Och såklart massor bilder därifrån. Vill ni ha bilder?! :)

Ska nog ta tag i packningen nu, imorrn blir det att vara i stallet 09.00 och möta Christa och packa in alla ponnins grejor i transporten. Sen bada honom, åka hem och äta lunch. Sen ska vi tillbaka till stallet själva och jag ska longera honom en stund innan vi lastar, eftersom han ska stå stilla länge i transporten sen. Men efter det så bär det av mot mina älskade twins och kaggebo. Hoppas på den bästa veckan+3dagar någonsin! ♥


Älskade ponny! Bäst kommer vi ha det. Och förhoppningvis kommer jag tillbaka med en vältrimmad dressyrponny ;)

Dagens ridpass - Troll Herman

Idag så har jag och Ylva jag ridit ut med 2 supergoa hästar. HUR  mysigt som helst, helt underbart faktiskt. Orkar inte berätt mer men vi bestämde oss för att bli riktiga cowboys/girls.  Det kommer upp bilder snart. Vi ska äta nu, pusss

Fotoshoot - Elvis

Igår så bestämde sig min grannes katt Elvis att vara lite sööt. Han är 8 år och jag har känt honom sen han var en liten kattunge. Jag är hans favoritperson och om han fick välja så skulle han nog flytta in till oss istället. I vilket fall så var min digitalkamera redo att fota så här kommer bilderna! (oredigerade).


trött katt





Åh så söt han är! Och min kamera är inte helt kass iallafall...

Mys

Hittade lite mysiga bilder på mig och Magic i vintras. Gud vad vi båda har utvecklats sen dess. Och det är väll tur det! Och väldigt tur att det inte är vinter.










Alla bilder är fotade av: Elin Köhl om jag minns rätt ;) Härliga va?!

Dream team ♥


Ändrade planer

Imorrn så ska jag till stallet vid 8 för att rida med Ylva och sedan kommer typ Corren och ska interjuva oss om att 39:an borde stanna på Eda. Önska oss ett lycka till ?! :P
Sen så fortsätter dagen som planerat. (förhoppningsvis)


hahahah texten på tidningen -.-

Dagens ridpass - Magic

Red på fältet idag med. Det är så underbart mysigt att rida där och Magic blir mer "vaken" när hon är där. I vilket fall så var hon stundtals jättefin och lätt i formen men ibland så måste man ju titta på alla gräshögar som någon elak människa lagt där... Ylva och jag tog en lugn galopp upp för fältet och sen gasade jag på lite och då bockade hon jättehögt så bakbenen var rätt ut. Käpp ponny! Älskar när hästarna gör sådär av livsglädje liksom! :D Försökte framkalla en till bockning när vi galopperade upp en gång till  men då var min påni trött.

Fältridning ♥


Detta fältet är det :D Älskade Ginger ♥

Bloggar...

... jag läser. Här är bloggarna som jag läser. För er som bryr sig. ANTECKNA!

Dressyrmupparna.se - Vem gör inte liksom?

TeamSL.se - Bra blogg typ.

Carlssonpataket.blogg.se - Lätt den bästa!!

Ylvaaek.blogg.se - Ibland kan även Ylva klämma ut sig något smart

Sofiasenneberg.blogg.se - Stentuffa Sofia klart man måste läsa

Tophorses.blogg.se - Fina hästar och duktiga bloggare

Ponilovers.blogg.se - Riktigt fina hästar och bra uppdatering

Ponnysanning.blogspot.com - Bra uppdatering och intressant läsning

Hastoridverksamhet.blogg.se - Bästa ridlärarens blogg
Ponnypuckon.blogg.se - sämst uppdatering

Agnesrulander.devote.se - Agnes blogg bra uppdatering

Forzi.blogg.se - Sjukt fin häst och fin design

Lenaphan.blogg.se - lilla lenas blogg, ingen hästblogg direkt....

Det var typ dom =)


Gårdagens shopping

Härv kommer bilder på sakerna jag köpte igår. Är nöjd med allt ;)


Sport BH - Stadium

Solklänning - H&M

Linne - Gina Tricot

Strumpor - Stadium

Badat

Idag så har jag varit och badat i prästgårdskajen  med en saknad vän. Det var fett kallt i vattnet och jag dog lite. Snart drar jag till stallet för att rida lite på min hästapolle. Igår var det fältridning som gällde och ponnin  var pigg och busig. Får se vart jag rider idag. Efter det ska jag nog hem till Ylva och fira henne! Alla kan väll skriva grattis till henne, då blir hon glad! På onsdags morgonen så ska jag och hon rida ut på tjockishästarna och sedan sälja glass resten av dagen. Och sedan rida på kvällen. Som ni hör har jag fullt upp men jag ska fixa några tidsinställda inlägg åt er.

PUUSSSSS ♥

Dagen

Dagen har verkligen rusat iväg. Jag har varit på stan och shoppat lite. Om ni vill se bilder på det jag köpt så kommentera!!  ni har verkligen blivit dåliga på att kommentera, och då får man ingen motiavation till att blogga. Nu ska jag sluta gnälla på er, och dra till min fina påni och prova mitt nya GG-schabrak som kom idag! Glad chey.

Ha det bäst legopånihezt ♥


En gullig bild på mig och Armin i vintras!


Dagens ridpass - Magggzzz

Idag så har jag ridit på jordens finaste. GUD vad underbar hon är, hon har inte gått i form alls  på 2 veckor och ändå så tar det 15 minuter innan hon går i den superfina höga formen som hon hade i juni. Jobbade loss henne på volt, sedan red jag över travbommar, tränade på att hålla takten och på att få henne "PÅ". Hann galoppera ett varv på volten innan det börja spöö regna och då fick vi gå in i ridhuset. Där skötte hon sig utmärkt även att det var så läskigt när regnet smattrade på taket.


Älskade pånihezt, vad skulle jag göra utan dig ?!



hemma

Nu är jag hemma. Jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Vi sov på Ylvas loft. Fett mys, sen åkte vi till stallet och jag fick äntligen rida min älskling. Ska försöka skriva ett inlägg om ridpasset. Snart, ska bara sova en stund. ZZZzzzzzzZZZZZZZZ


Gullig bild på mig och Ginger förra sommaren. saknar den så!

hemma hos Ylva

Nu sitter jag hos Ylva och typ chillar. Vi har haft en rooooooooolig dag. Har inget mer att säga.

Ha det bäst, legohäst ♥

sitter o väntar

Just nu sitter jag och väntar på Ylvaa. Vi ska steka och bada, sen drar jag hem till henne. Vet inte om jag hinner uppdatera mer idag men ni får ha det bäst i solen idag :D

snartsnartsnart

På tisdag kommer dessa snyggingar inte benlindorna dock.


Ville bara berätta det!

Resten av dagen

Efter jag kommit hem från SJ så åkte jag och mammi till min gulliga kusin, Siri! Hon är snart 3 och helt galen. Men sjukt är hon iallafall, så fort jag gick bort en bit så skrek hon - AAAAMMMMAAAAAAA!!! (hennes namn åt mig). Vi fikade och jag lekte med henne, jag är helt slut nu. Jag har köpt naturgodis som jag ska äta ikväll - doktigcheyy.

Liten update om mitt skadade ben: Läkarna tror det går att vara kvar (puh) och det borde sluta blöda typ imorgon.

Imorgon ska jag kanske till Varamon, beroende på vädret. Måste sola bort min hotpantsbränna...


Igår så var jag och kollade på min älskade vän Elin, när hon red. Måste säga du har gjort ett toppenjobb med Bonzi, ge inte upp gumman! ♥ Du fattar nog vad jag menar :P

Nu ska jag ut och hjälpa mamma med att grilla, önska mig lycka till!

Ha det bäst, legohäst ♥

Dagens ridpass - SJ

Sånna här dagar som idag förstår man varför man lägge ner all tid och slit med hästarna. När hästen och du bara dansar fram i harmoni. När hästen lyder varenda minsta vink, då är det underbart att rida!

Kom till stallet vid lunchtid, jag var så ridsugen att jag passade på att mocka lite extra fint, skubba krubban + vattenhinken. Sen ta in ponnin, och borsta ca 30 minuter. Tog på martingalen för att jag kände för det.

Väl ute på banan så kände jag att jag hade honom från och med att jag tog tyglarna. Började med att mjuka upp och böja igenom honom ordentligt, när jag sedan la på yttersidan i båda varven la han sig fint i formen. Jobbade på i skritt med sidvärts en stund till, sen var det som en spärr eller något släppte i honom och han vart mjuk och spänstig istället för spänd och springig.

Traven gick minst lika bra och han bara följde minska rörelse från mig, han är verkligen mycket lättare att sitta ner på när han går i form. Fortsatte här med sidvärts samt öppnor och slutor. Ponnyn dreglade massor!

Galoppen var bäst asså! Kunde gå från samlad till ökad och tillbaka igen, utan att han tappade formen. Det stod ett sockerbitshinder vid x som vi tränade på att byta galopp över, vilket han fixade varenda gång!

Sedan blev han lite duschad för han var plaskblöt över hela sig och sen gick vi en mysig promenad. Älskar dig finaste Saffier Jet ♥


heheh

Detta är ett tidsinställt inlägg, för förmodligen ligger jag och sover nu. Tänkte berätta lite kort om mina planer för dagen. Så fort jag släpat mig upp ur sängen drar jag till Saffier, har bestämt mig för att köra stenhårt med honom, så svetten rinner!! Nevars men hårt ska det bli iallafall! :D Sen ska jag hem, duscha fort och byta om för att sedan ta bussen in till Tannefors och hämta jordens gulligaste kusin på dagis. Och sedan tillbringa resten av dagen med henne =) Tror inte jag hinner med något mer, jag måste verkligen städa min kanins bur, innan han kvävs av all skit... Och måla naglarna. Har inte bestämt färg än men det återstår att få se. Sjukt viktigt att veta va ?!?! Är man intresseklubbensledare så är man ^^.



Ha det bäst mina vänner, jag saknar er alla ♥

Så här charmig är min kanin i sin reflexväst! OBS han kan andas!!

HEMSK OLYCKA!!

Jag glömde ju berätta om den fruktansvärda olyckan som inträffade när jag slog i benet i en dum läktare som någon idiot ställt där....

Varning för känsliga tittare läsare.

Blodet sprutade och såklart fanns det inget plåster :''(

Bilderna är tagna på hotellet, där svullnaden hade lagt sig något!

:P

Hej mina kära bloggläsare. Jag är lite nyfiken på vilka det egentligen är som läser min lilla blogg. Skulle inte ni kunna kommentera så jag vet vilka som det är ?! Den som har en blogg får en länk :D


PUSSSSSSSS ♥


Den stentuffa bloggaren ;D

ÅHHHH

OM EN VECKA OCH EN DAG DRAR JAG OCH JET TILL KAGGEBO!!!! Gud vag jag längtar, har gjort det sen jag fick veta att jag fick ha honom i vråka. Vi kommer ha det bäst! Du är underbar Christa som litar på mig, han kommer vara vältrimmad och fin när vi är tillbaka! ♥

Ville bara meddela alla om detta! Puss ♥




Steek outfit!

Här kommer min steekiga outfit jag hade i Falsterbo! Enjoy =)


Förlåt för att bilden är så dålig men datorn är arger på mig..
Shorts - Lindex
Tublinne - H&M
Kofta - Lindex
Steeekbrillor - Ullared


hemma!

Nu är jag äntligen hemma! Datorn dog i bilén innan jag hann blogga... Men nu kommer iallafall bilderna på det jag köpt, inte världens bästa kvalite på bilderna men sånt får man leva med....
Falsterbo tröja!

Flugpannband till Jet!

Dagens fynd, tävlingsvantar 20 kr!

Mina nya älsklingar, Kingslandsstövelstrumpor!

Ljusblåa benlindor till mitt ljusblåa dressyroutfit!

Lila benlindor med fleece längst in och elastiskt längst ut!
Hittade inget GG schabrak... :'( Eller massor GG's men inte i marinblått. Funderade på ett schockemöle blått men det fanns bara i full och Magic råkar ha jordens minsta sadel så det skulle inte ha passat ändå :/
Men jag är sjukt nöjd med allt jag har köpt! Tack pappi =)

Dagen

Idag har det verkligen varit en toppen dag! Jag är så trött att jag inte ens orkar röra mig ur fläcken. Ska  ta kort på allt jag har köpt, snart så fort jag orkar.




puss♥

falsterbo

Nu äntligen drar vi till Falsterbo. Bussen går 9.25 för och vara exakt. Jag tänker inte komma hem utan ett par kingslandstrumpor och ett marinblått schabrak + luva GG.

puss ♥


hotellet

Sitter på hotellet i malmö och chillar lite. Imorn bär det av till falsterbo och jag hoppas jag kommer hem med lite fina grejor :D

Har inget mer att säga än det, ha det bäst ♥

<3

Ville bara säga att jag älskar Veronica Maggio. Hehe fett random inlägg. Hejdå.


Kärlek ♥

Diss igen


När jag ändå är igång och dissar kan jag lika gärna dissa lite till. Nämligen att åka bil och var as kissnödig! Usch det är hemskt tro mig gott folk. Fattar inte att jag aldrig lär mig att gå på toa innan jag sätter mig i bilen. En fet diss till mig!!

Någon mer som vill dissa mig?!


Diss


Jag skulle vilja dissa den typen av hästmänniskor som köper massor dyra saker till sina hästar, tar ner dom 2 decimeter bakom hand när dom rider och sedan nöjer sig med det. Det jag menar är inte att det är fel med dyra saker till sin häst - tvärtom. Men att det inte finns någon kämparglöd i i ridningen. Inget jävlar anama att nu ska det här gå. Utan att man bara sitter och glassar med på sin fina dyra tävlignshäst som tar seger efter seger, men glädjen saknas. Usch sånt är jag helt allergisk emot...

Tycker någon mer som jag ?!


Hiss!


Jag skulle vilja hissa en person den här gången, nämnligen Christa Sangrud!
Christa är verkligen en riktig toppen människa, om fler vore som hon skulle världen vara en mycket bättre plats.
Hon är en som som bryr sig på riktigt. Och alltid ställer upp till 100 %. Till exempel en gång när jag inte kunde ta mig till stallet, då åkte hon efter jobbet ända till Sturefors för att hämta mig! Kan låta som en liten sak men det är grejen att hon gjorde. Dels för Saffiers skull, så han skulle få motion, dels för min skull. Hon är alltid (oftast) glad och en riktigt trevlig person, som faktiskt lyssnar på en när man pratar. Hon är ärlig, och det tycker jag är väldigt bra. Hon är verkligen så himla snäll! Plus att hon litar på mig, mitt omdöme till hästarna. Och om jag gör något bra så säger hon det till mig, och det uppskattas verkligen!! Jag vet ingen som inte tycker om henne. En vardagshjälte är hon, och hon är ju faktiskt polis - så akta er!! Hahahaahah :)

Är det någon mer än jag som håller med om att Christa är bäst? :D


i bilen

Just nu sitter jag i bilen på väg till Falsterbo! Ska bli sjukt kul, min pappa har fått v.i.p biljetter från sitt jobb så vi får va i v.i.p tältet och massor mer kul! Min gulliga digitalkamera är med så jag ska nog allt fixa lite bilder! Det är sjukt tråkigt att åka bil, om någon undrade, men det är det värt helt klart. Jag tog med den stora datorn med Spotify på, så jag kan dunka musik... Spotify premium <3

Har inte så mycket hästbilder på denhär datorn men jag bjussar på en riktigt random o_O

Kärlek till bilden!


Just nu

just nu ligger jag o glor på johan falk o jag är skit trött. imorrn bär det av mot

FALSTERBO HORSESHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uppdaterar mer imorrn jag är som sagt tröttelitrött.....

Jordgubbsplockning

Nu ska jag snart damsuga lite och fixa lite annat, sedan så ska jag  och mammi åka och plocka jordgubbar. Jag hoppas det inte börjar regna bara....


Igår var jag fett med duktig, jag var ute och powerwalkade i 1h ca 8 km. När jag kom hem var klockan 10 så jag orkade inte blogga...

Lovar att skriva några bra åsiktsinlägg när jag kommer hem. Förhoppningsvis så får jag med mig mammi till stan så vi kan shoppa lite, hehe. 

Ajja nu måste jag sätta fart, ha det bäst ♥

Ridlektion

Idag så har jag haft ridlektion för Sofia på Jet. Båda skötte sig bra tycker jag. Körde inte sådär jättehårt utan vi jobbade mest på att han skulle bli lösgjord. Sen fick Sofia håll och då avslutade vi. Efter det så åkte jag med dom till Hööks och köpte lite bra-o-ha saker,  även ett par skitfina benskydd! Hoppas dom passar bara...

Nu är jag sjukt trött och sitter och kolla på phineas och ferb med min bror. Tror inte jag ska hitta på nåt mer idag.

Puss!

morgondagen

Imorgon så ska jag till Örminge och ha ridlektion för Sofia och Saffier. Har tänkt att dom ska få träna på det viktigaste när man rider honom - nämligen takten! Han har lätt för att bli lite trippig och spänd, därför blir det mycket lösgörande också! Han lär nog vara skapligt pigg som stått i 2 dagar nu men jag ska se till att dom båda får jobba hårt ;)

Ha det bra :D


Älskade fining ♥

ewdszx+

Lovisa gästbloggar, Emma är och skalar potatis så man får väl passa på. Jag vill bara säga att emma är coooooooooool bara så att alla fattar det. Det är inne just nu att skala potatis förstår ni så skala på ni bare!:)

Hängde med emma till Jet idag, fett söt häst asså. Men vädret var piss så hon kunde inte rida. Åkte hem till mej istället och tittade på 2 filmer, och fettade oss med godis.

emma på bild om det är nån som undrar!

Saffier Jet

Dagensridpass. Jag red inte för det åskade o blixtrade. Har suttit och chillat hela dagen med min coola vän LOVISA. Chill. Typ. Hehe.

Nu ska jag skala potatis, önska mig lycka till!

.

Så här är det, jag varken orkar vill eller kan blogga just nu. Jag har tappat massor läsare, jag vet. Jag bloggar när jag har lust.

RSS 2.0