Mot stallet!

Men först ett stopp i affären för att inhandla morötter till lilltjejen! Ridlektion senare, ska bli kul o rida faktiskt!

Fin rubrik?!

Är sjukt trött, vilket jag är varje morgon egentligen. Idag har jag en låång skoldag framför mig, men efter det ska jag till stallet och rida ridlektion och sköta om min lilla sjukling! <3

I'm back!

Jag är tillbaka eftersom mina fina läsare ville ha mig!

Nu till det lite tråkigare. Magic är halt. Mitt liv suger! Men jag vill tacka mina fina vänner som är där och stöttar mig, utan dom skulle jag inte klara detta! <3

......

Inga kommentarer = ingen bloggning. det ni.

Smet från matteböckerna...

Det var så sjukt tråkigt att räkna så jag sket i det, hehe. Idag har jag flummat runt hela dagen, så nu är jag helt slut. Nu bär det av mot vidingsjö för 2,5an igen. Har äntligen tagit tag i mitt liv och det känns super! Ha det bra suckers :D


Tröööööööööööött......

Gud vad trött jag är! Men idag måste jag till skolan, vet inte hur mycket jag ligger efter. Efter skolan ska jag PLUGGA därför blir det ingen uppdatering typ, eftersom om jag sätter mig vid datorn så kommer jag inte där ifrån!

Dagens shopping!

Har även hunnit med att åka till Team sportia och inhandlat ett par löparbyxor! Efter det var jag ju tvungen att inviga dom, så jag och pappa åkte till Vidingsjö och sprang 2,5 km. Kändes bra faktiskt knäna höll, tror det beror på det mjuka underlaget :)

De fett snigga byxorna ;$

Dagens sysselsättning!

Idag har jag städat och tagit bort ögräs vid plattorna och pysslat lite mer. Här kommer lite vackra bilder på mitt mästerverk!
Före min insats:

Efter min insats:

fett grym!
Från ett annat ställe som jag glömde ta före bild ifrån:



Skillnad?!

Någon mer än jag som ser stor skillnad på hur Magic ser ut i kroppen och även hennes utstrålning ser helt annorlunda ut!



December 2010, osäker istadig o ingen kondis...



Självsäker och stadig i formen bättre musklad och mycket älskad ♥

Rubrik?!

Igår så var jag i stallet nästan hela dagen, hjälpte hovis och hoppade lite med Magic. Båda delarna gick bra! Efter det så åkte jag, mamma, min moster och min kusin till Gunnel som fyllde år. Vi fikade. Sjukt trött på kvällen när jag kom hem (vid 8) så det blev mys vid tvn med familjen.

Magic får nya skor idag, så hon får vila. Imorrn börjar ridlektionerna, mindre ridning mer jobb... Men jag kämpar vidare jag vet var jag ska! Idag ska jag städa och fixa i huset, $$$$$$$$ hehe. Kanske baka något, men jag ska iallafall fota lite nya bilder till bloggen!

Älskade ponny...♥

Mer bilder

Här kommer fler bilder!

Nu får ni alla Emmas härliga läsare två riktiga bildbomber att titta på! =)




Jag som gjorde detta inlägget bloggar på ylvaaek.blogg.se och där skriver jag om "min" ponny, mitt liv och mina åsikter om olika saker. Titta gärna in för att få se lite bilder på min Boris från samma dag!


Fotografen, min lillasyster Tuva bloggar även hon, men på ifucare.blogg.se, om ni vill läsa om henne ;)

Hade gött, hoppas ni gillar bilderna även om de blev lite suddiga!

/Ylva

ÄNTLIGEN!!

Nu är det förhoppningsvis Ylva som är inne och lägger upp dom dumma bilderna, hoppas det fungerar nu bara! Titta och njut. Bara för att hon är en snelhezt så får hon en länk till hennes blogg!:ylvaaek.blogg.se




Charmigt, Emma... ♥


Om Emma låter lösenordet vara kvar så kommer fler bilder ikväll! Visst var Magic fin i ljusblå!?

/Ylva


Liite bättre!

Febern börjar ge med sig (peppar peppar). Så det blir nog en sväng till stallet imorrn, hovis kommer och efter det blir det hoppning :D

Ikväll blir det en myskväll med familjen. Min kamera ska banne mig med till stallet imorrn! Får fortfarande inte bilderna att fungera, så jag får be Ylva lägga upp dom på sin blogg. Så länkar jag inlägget åt er! Dumma skit...

Tycker denna bild är så fin! Juste, bilderna från Märta kommer med snart, ska bara hitta ett USB-minne!


Sjuker idag igen

Stannar hemma från skolan idag med. Hostar upp mina inälvor och som grädde på moset har jag feber med... Ibland är livet underbart (Y) Magic får vila idag med, har sjukt dåligt samvete men vad ska jag göra lixom? Imorrn då jäklar ska jag rida :D

Hoppas ni får en bättre dag än jag! <3

Sjuk

Fick åka hem från skolan idag, pga att jag mådde jättedåligt. Har mest vilat hela dage, är så sjukt svag att jag bara orkar ligga ner. Halsen bränner och huvudet dunkar... Myspys! Därav ingen uppdatering tills jag är bättre!

Men hallå mina fina läsare! Vart har alla kommentarer tagit vägen?


Kollat på Elins träning!

Kom precis hem från Ullstämma. Nu är jag trött och blöt men jag tänker se om knäna håller för jag tänkte springa en sväng. Orkar inte blogga mer, återkommer imorrn! <3

Bilder från i måndags!

Här kommer dom fina bilderna som Tuvis fotat, enjoy!
¨Gör dom inte alls för dom är tydligen förstora så jag får fixa dom men det hinner jag inte nu tyvärr...

Trött chey

Stter och försöker hålla mig vaken. Idag är det en låång jobbig dag, men efteråt ska jag med till Ullstämma och kolla när Elin tränar! Då jäklar ska min kamera med, så ni kan få lite bilder! :)


Dagens ridpass!

Idag fick Magicskruttan jobba hårt! Kände på henne i låg form, galopperade i lättsits och ökade och minskade. Hon var riktigt fin och mjuk. Så jag bestämde mig för att idag, då skulle hon fram Fram FRAM!! Så jag satte mig ner, höjde handen och bara tryckte på med fart! Jäklar vad jobbigt det var, för både mig och henne. Men efter ett tag kom formen med och hon vart riktigt högrest och "på".

Tränade ökad trav - skritt 3 steg - ökad trav igen.
Efter travdelen var hon svettig, så hon fick pusta lite. Galoppen gick lika bra den! Kunde tillomed samla upp henne på bakdelen! Trött o nöjd ponny fick skritta och trava av sig på fälten!

Har inga bilder att visa för er nu tyvärr... Väntar på bilderna från Ylva och från Märta.

Sexig bild på min lilla Vilma ♥

Skolfoto...

...idag :( Usch jag blir alltid jätteful på kort, och så ska hela skolan se mitt fula jag...  Men Sofia ska göra en fiskbensfläta så jag hoppas jag blir okej...! Efter skolan blir det en sväng till Eda, Magic får jobba hårt idag med!

Hiss!


Jag vill passa på och hissa horze. Dom har sjukt fina och prisvärda saker! + Att deras kataloger är superfina! :)


Falsterbo 2011

Hittade lite fina bilder som pappi lagt in i datorn, från falsterbo - enjoy!


Den omtalade Falsterboskadan!! :(

Tuffa jag vid resturangen!

Dressyrbanan.
Finns fler men nu måste jag gå upp o va social!

Dagens ridpass!

Magic var U N D E R B A R idag. Red på fältet och det kunde inte ha gått bättre! Hon var lydig och relativt pigg. Tuva var med och fotade, men Ylva har inte skickat bilderna till mig än, så dom kommer upp så fort jag får dom! Magic och jag var ljusblåa idag med! ^^


Fin Magic i folkinge! <3 hjälmfrilla </3

Godmorgon!

Har precis vaknat till liv, och klätt på mig o så. Har klädångest som vanligt. Låång skoldag framför mig och efter det ska jag till min älskade lilla ponny. Tänkte att min lilla digitalkamera får hänga med så kan ni få se lite bilder!

Bilderna på mig och Magic i lila kommer så fort Märta har skickat dom!


En sak jag stör mig på!

Det stör mig massor när någon börjar ett inlägg med:

"Idag gick det verkligen jättedåligt att rida, musse var seg och stel och ville inte jobba. Det ända som gick lite bra var högergaloppen. Vill bara glömma det här ridpasset."

Hittade bara på lite nu då men ni fattar nog. Det låter så tråkigt när man tar fram det dåliga i varje ridpass istället för att skriva såhär:

"Idag så gick högergaloppen grymt bra! Men resten av passet var väll sådär han var inte på min sida idag, men det gick liite bättre mot slutet. Nya tag imorrn!"

Min åsikt är att man ska ta fram det bästa ur varje ridpass och tänka på det possitiva istället. Man ska inte heller glömma något ridpass utan tänka in i minsta detajl vad det var som vad fel. Efter det försöka hitta en lösning och ladda för nästa ridpass när man kan göra något åt saken istället. Varje ridpass är en erfarenhet och både du och hästen kan ha en dålig dag.

Hoppas ni fattade mitt något långsökta inlägg...

Lovar att jag inte drar min ponny i munnen, men en exempelbild på hur det kan va när inte allt stämmer!


Förlåt!

Men jag har verkligen inte haft tid med att blogga, lovar förbättring! Tänkte berätta lite kort om vad ni missat i mitt liv.

Fredag o lördag : Jag, Märta,ylva och Maja var på rixfm i stan. Sjukt rolig kväll trots allt regn. Jag var lite lätt hyper efter 1 redbull och 2 powerking... Ylva följde med mig hem o sov hos mig. Jag kunde inte sova för all energidricka... Klockan ringde halv 6 och jag och Ylva gick upp för att åka till Vreta på fölmönstring. Det var roligt! När jag kom hem så gick jag o la mig och sov från 1 till 4... Därav lite svårt att uppdatera. Mys på kvällen med mammsen.

Söndag än så länge: Varit på hyrarmöte i timme. Sjukt trååkigt. Hann inte rida heller, så Magic har inte gått sen i Tisdags. Men imorrn ska ponnyskrutten få sig ett hårt pass! Ikväll ska jag o familjen iväg o kolla på en grej, exakt vad vet bara mina närmsta vänner! Ska skriva några inlägg nu och äta lite chips...

Vad har ni gjort då? ;D

Fin bild på min facebook kanin!


Jag lever!!!

Bra kväll igår trots allt regn. Är trött, får se om jag bloggar mer idag.


Mot staden!

I ösregnet, men hoppas på en toppenkväll iallafall! Ha det bra!

Life is good!

Har fått ett roligt besked och bloggen går uppåt igen. Life's god! :D

Tröttellitrött...

Har klätt på mig ocg fixat mig redan? Fett snabb var jag idag, ovanligt lovar jag! Slutar 2 idag, fett chill. Sen tar jag bussen vid 4 in till stan för att träffa Ylva och fika lite innan rixfm. Hoppas på en toppen kväll, som det var förra året... :)

Gullig bild på min kusin, precis innan hon klippte sönder mitt bästa matteprov från 7:an...

Mätt och trött!

Som rubriken lyder. Dags o göra nåt åt det, men först lite tv och sen hoppa ner i sängen! :D

Härlig bild på min bästa vän!

Första dagen i 8:an...

... är nu avklarad. Är redan trött på skiten, men jag ska kämpa och inte ta skolan som en lek. Helt okej schema har vi oxå.
Nu bär det av mot farmor för att äta smörgåstårta och fira henne, grattis farmor!!! :D <3 <3
Bloggmotivationen håller på att komma tillbaka, tack så mycket! Ni är bäst! ;D

Det var inte länge sen jag var såhär liten(det är jag i rosa klänning). Och nu går jag i 8:an...

Morgon bloggning!

Godmorgon mina fina läsare. Idag är det skola som gäller! Hoppas vi slutar lite tidigare men troligen inte, dum skola. Nytt besöksrekord igår, ni är bara för bra! Hoppas ni stannar och läser! :)

Måste skynda, hejdå!

Dagens outfit!

Slänger in ett gulligt inlägg till, bara för att jag är så grymt snäll (a).

Tröja - Nån random stans i London
Byxor - BikBok
Strumpor - Ullared
Vackert va? =)

Hemma!

Precis kommit hem från stan med Maja. Mer än mys! Nu ska jag äta kvällsmat, och sedan fixa så allt är klart innan skolan börjar. Kommer nog inte hinna uppdatera förrns imorrn eftermiddag typ, fårse, bara så ni vet! Och tack till alla nya läsare som har kommit! :D

Magic får en mini semester till, tills lördag. Imorrn ska vi till farmor och fira henne. Och på fredag är det Rixfm festival och jag och Ylva, kanske Märta ska gå! Ses vi?! :D

In mot staden!

Drar mig in mot staden med min lilla Majs. Blir fika och lite shopping typ. Får se om något snyggt hänger med hem ;)


Hur jag lägger upp ett ridpass!

Tänkte berätta lite kort om hur jag lägger upp ett ridpass för mig och Magic!

Jag börjar ALLTID med att jobba henne i låg, rund form i skritt o trav, ibland på halvlånga tyglar och bara jobbar med sätet.

Gammal bild men här är hon låg och lång.
När hon känns bra så fattar jag galopp och galopperar i lätt sits och på halvlång tygel. Ökar och minskar tempot hela tiden för att få igång bakbenen. Jag sitter inte ner innan jag har värmt upp, eftersom hon är så ung så vill jag att ryggen ska bli ordentligt uppmjukad innan jag sitter ner.


Riktigt ful bild men här står jag upp i lätt sits och ökar och minskar tempot.
Efter det så skritt och travjobbar jag mer seriöst. De flesta ridpassen brukar gå åt till att driva driva driva för att få fram henne. Hon brukar alltid lägga sig i formen så den brukar jag inte behöva jobba fram. Dock så lider inte Magic av för mycket framåtbjudning, men det är bara att kämpa vidare.

Tar upp henne i formen något med. Lilla finingen.
Avslutar varje pass med trav på hel lång tygel och styr med sätet, ibland får hon gå som hon vill. Då brukar hon låta som en gris och slappna av i hela kroppen!

Klapp o puss efter varje ridpass! :D

Salut suckers!

Sista dagen på sommarlovet, och jag vet inte vad jag ska hitta på idag... Jag vill åka till stallet o rida, men jag vill inte åka buss i 3 timmar för att ta mig dit o hem. Hata östgötatrafiken!
Jag är lite deppig för skolan måste jag erkänna, men det ska bli lite kul o se alla små nya 7:or på skolan.
Dags o ta tag i sitt liv, o njuta av sista dagen på sommarlovet!

Saknade Elvira!

Dagens ridpass - Magic aka. åsnan

Hade tänkt jobba med övergångar och tempoväxlingar idag men icke, ponnyn hade andra åsikter! Så det blev en genomkörare istället, speciellt i högervarvet där hon vägrade att släppa. Men efter en stund lossnade det lite men hon gick i asfin och bra form och så helt plötsligt kunde hon dra upp huvudet och sticka iväg. Så höll hon på hela passet utom dom sista minuterna typ. Gjorde halt och ryggade 3 steg varje gång hon gjorde så.

Fast på bilderna ser det fint ut, Märta kunde inte ge mig dom idag, men imorrn kommer nog dom upp! Hon är iallafall fin i lila min lilla tjeja!


Chillar hos Mr.M

Sitter hos Mr.M och cillar lite. Vi har ätit risifrutti. Mr.M är dampig men lite söt ändå. Mr.M klagar på att min ena ögonfrans växer konstigt. MUPPO.
Nu ska vi ha en tävling åt er bloggläsare, nämnligen:Vem tror ni Mr.M är ? Vinnaren får en länkning!! :D

Hittade härliga bilder i Mr.Ms dator på mig o Jet, nån som vill se? :p

Ont i knäna...

Hann bara springa 1½ km innan jag jag höll på att svimma av att det gjorde så ont i knäna. Usch, gick resten av dom 6 km som var kvar. Måste börja träna upp mina knämuskler så detta försvinner. Imorrn blir det Eda med Märta och Klara. Klara ska fota, och mitt problem är att jag vet inte vilken outfit ja o Magic ska ha.

Antingen lila eller ljusblå. I-landsproblem.

Dumma knän........

Motionera...

Nu är det dags att byta om till löparkläder och ge sig ut i sturefors med Lovisa. Blir nog en liten runda, med tanke på min bristande konditio...

Mot Lovisa, vi hörs i eftermiddag!


Godmorgon :)

Vaknade nyss, måste verkligen börja ställa om dygnet igen. Skolan börjar på torsdag och jag har ångest över det. Jag vill inte till skolan, JAG VILL INTE TILL SKOLAN. Jag saknar mina vänner i skolan men inget annat!!

Får se vart min dag tar vägen, sånt som märks.


-.-

J a g ä r u t t r å k a d . . . Har inget vettigt att skriva om, och inget vettigt att göra överhuvudtaget. Om någon vill hitta på något så smsa väldiigt gärna.


Elin Olsson, jag tänker på dig <3 <3 <3


Godmorgon!

Skulle ha åkt till Elin idag ju, men det blev inte så. Just nu sitter jag och väntar medans mammi gör äppelkräm, fett gott! Har ingen aning vad jag ska göra med resten av dagen, får la hitta på nåt.

Chilledill ;)

Ligger i soffan och degar... Med Veronica Maggio på tv:n med. Helt okej kväll. Imorrn ska jag Ylva och Elin till Ullstämma. Efter det vet jag ej vad som händer, sånt som märks. Missa kep it loud idag, fett sad :(

Dålig motivation till att blogga just nu, men jag försöker! Ge mig tips på vad ni vill läsa om!!


Ser ur som en fet  korv javet, men ponnin är ju döfin iallafall!

Tjeeeeena bloggen!

Tog sovmorgon idag, sjukt skönt! Efter det så drog jag och brodern min in till golfbanan och slog på ranchen och sen gick korhåls banan. Fasen vad grym jag är asså! På eftermiddagen kom lillkusinen hit och vi fikade och busade lite. Sen åkte familjen och kollade på en grej. Mycket bra! Nog om det. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, men lillkusinen är kvar så jag får väll leka lite med henne :)

Vad tycker ni om min nya fina header? Tycker den är jättefin, tack Elli!


Kapat bloggen!

Passar på att skriva ett inlägg och berätta om att jag gjorde om Emmas header lite snabbt i afton! Jag hoppas hon blir nöjd! Kul med lite förändring!

Mvh

/ Elli

No blogging today

Tar ledigt resten av dagen, orkar inte blogga idag tyvärr. Stora förändringar kommer att ske inom en framtid och jag måste hinna tänka. Tack för att ni är så grymma på att kommentera! :)


Tuffingen själv...

Filmtajm

Nu ska jag äntligen sätta mig i soffan och njuta av att jag har varit duktig flicka idag.
 Jag har:
Tvättat schabraken
Plockat ur diskmaskinen
Plockat in i diskmaskinen
Tvättat 1 tvätt i tvättmaskinen
Hängt upp den tvätten---^
Damsugit heela huset
Moppsat alla golv
Trött chey.


Hur man tvättar schabrak utan tvättmaskin!

Du behöver:

*Grönsåpa
*Disk/skur borste
*Vatten
*Mycket plats
*Någonstans att hänga dom blöta sakerna!

Såhär gör du:

Blöt schabraket, sedan häller du lite grönsåpa och gnuggar med din borste. När smutsen släpper skölj av NOGA.

Ta en "före"bild till bloggen.

OBS! du kan bli blöt så minimal klädsel rekomenderas( det är min mobil som ser ut som en knöl.)

Häng upp sakerna på tork!

Blev lite blöt...vackra vita fötter med...

'
Tillsist, städa upp det kaoset du orsakat...
Hoppas ni lärde er något nytt, så fort sakerna har torkat ska ni få se "efter" bilder på dom med!  ^^

Dagens ridpass - Magic

Red barbacka i paddocken och red "tårtbiten" som vi fick göra på Ellis lektion på ridlägret. Magic var så gott som perfekt idag! Hon var pigg och lyssnade jätte fint! Fler sånna dagar tack! Efteråt så gick jag och Märta ut i gamla ridhuset för att lämna schabrak, och då kom jag på den smarta idén att ta hem några och tvätta dom för hand. Bilder kommer snart... GUD vad många schabrak man samlar på sig utan att märka det. Märta var i chock över mina schabrak.

Elli skulle hjälpa mig och fixa en ny header, så troligtvis kommer den upp ikväll, eller när hon har tid. Tack Elli! :D


Flygande köttbulle ^^

Aachen vs. remont ?!

Dagens fråga: Vad passar Magic bäst i aachennosgrimma eller remontnosgrimma.

Remont:
synd att Märta täcker remonten med handen

Aachen:


Vad tycker ni?! =) Själv tycker jag hon är fin i allt....^^


Frusen!!!

Usch vad jag fryser asså! Har suttit ute och kollat på fotboll i en timme... Sjukt skönt att komma in i värmen! Kenty vann med 8-1 ifall någon vill anteckna!Nu ska jag sätta på en kaffe latte och mysa i soffan. Men först ut till kaninis!
Vill bara berömma er för att ni är så duktiga på att kommentera nu! Blir mycket roligare att blogga då! Fortsätt! :D

Mot staden!

Ska snart dra mig till bussen för att träffa mina brudar! Vi ska fika nån stans och sen kolla på Majz fotbollsmatch. Magic får vila idag igen, men det är hon värd!

Kommer kanske upp nåt tidsninställt under dagen. Puss!

..

Nu är jag trött o hungrig. Ville bara säga det.


Hemma o vänder!

Precis hemma från en jobbig men rolig dag med min lillkusin i busfabriken. Jäklar vad vissa barn har spring i benen. Snart ska jag cykla mot Ullstämma. Vet inte om jag hinner blogga mer det återstår att se!

Förresten, till dig som kommenterar anonymt här på bloggen, du kan väll iallafall berätta vem du är? Har inget problem med att folk säger sina åskikter, tvärtom jag vill gärna höra. Men ta reda på sanningen innan du säger något och tänk på att alla människor har känslor.

PEACE :D

Godmorgon!

Godmorgon mina fina bloggläsare. Snart bär det av mot busfabriken med min bror och min lílla kusin. Kan bli intressant när en snart 3 åring kommer till ett stort lekland... På eftermiddagen ska jag träffa elin och åka till hennes häst. Får se vart resten av dagen tar vägen.


Puss!

Fin bild på mig o mina brudar ♥

Dagen!

Denna dag har varit sjukt seeeeg fram tills jag skulle till stallet. Satt på banken i 1 ½ timme o väntade på våran tur( han luncha på Ming palace emellan...). Sen tog det 5 minuter o fixa det vi skulle o sen gick jag till resecentrum och tog bussen till Eda. Väl där så borstade jag på min lilla älskade Magic och sen gick jag, Linda och Ylva en promenad på 1 timme i skogen. Mysigt och nyttigt för alla!

Satte på en aachennosgrimma bara för att prova, vill att hon ska ha gått med den på innan jag provar att rida med den. Hon verkade trivas bra med den, dock så lånade jag Ylvas o den var brun, och resten av tränset var svart. SNYGGT kan jag lova!

Nu ska jag äta lite mat och sen blogga lite. Kom med förslag vad ni vill läsa om! ;)

Ber om ursäkt för att det bara blir random bilder, men jah har inte haft med kameran på länge dags o ändra på.


____

Love of my life my soulmate you're my best friend.
A part of me lite breathing, now half of me is left.
Don't know anything at all.
How am I to say you love me?
I don't know anything at all.

Är helt fast i denna låt! Den passar in så otroligt bra i mitt liv just nu. Texten är så vacker att jag nästan gråter. Ord från hjärtat!


Mot staden!

Bussen går 11.57 så det är kanske dags att krypa ur morgonrocken och ta tag i sitt liv. Ska möta upp mammi och fixa mitt bankkort! Hoppas inte alla pensionärer måste vara där just då... Efter det så bär det av mot stallet, ponnyn min ska få en lång o skön promenad och bli borstad länge! Får se hur kvällen blir, hoppas på att någon av mina saknade vänner kan träffa mig!! hehe.


Klä på sig var det! Ha det bra! :)


Varit o handlat!

Har precis kommit hem från IKEA och Ica Maxi. Snart ska jag baka hallonmuffins med vit choklad i! Fett gott.


Har inget mer o säga så jag tar mig en liten macka och sätter igång med att baka!

Utveckling?!

Jag tycker det är vikitgt att känna att man utvecklas i ridningen hela tiden. Alla har perioder där det känns som att man sitter fast. Men det är bara raksträckan innan den stora uppförsbacken! Tycker det är viktigt att man tänker så hela tiden. Nu ska jag  komma  till sak, tänkte slänga upp lite bilder på mig och Saffier och visa våran
utveckling tillsammans!
Januari 2011(första gången jag har han som "min")





Februari 2011





Maj 2011(sofias ridväst o jofa hjälm?! sjukt ful matcning)



Juni 2011






Evigt tacksam för att jag har fått rida dig Saffier Jet ♥
Tycker ni att det vore kul och se fler sånna här inlägg? 4 kommentarer så blir det ett om mig och Magic med!

Vill bara förtydliga!

Som rubriken säger så kom jag på att man kan misstolka det jag skrev igår!

"Fick en tråkig kommentar från en(vill inte ta upp exakt i bloggen) som gjorde mig väldigt ledsen."

Det stod alltså ingen tråkig kommentar i protokollet utan en viss ***** vräkte ur sig en elak kommentar efter att jag hade ridit. Ville bara inte att någon ska tro att jag sitter o tjuter över mitt protokoll eller något sådant!


Passande bild


Trött chey.

Vaknade precis efter att ha sovit i 13 timmar...

Dagens planer ser ut som följande, ska först försöka äta något. Sen ska jag packa upp all packning från ridlägret. Senare åker jag mot Örminge för att titta när en tjej ska prova Saffier. Efter det så blir det grillkväll hos min kusin med mina andra kusiner. Fullt upp som vanligt men, that's the way I like it!


Ska försöka skriva några fina inlägg som kommer upp under dagen. Ha det bäst ni!


Fin bild på det finaste jag har

Hemma!

Nu är jag hemma. Veckan har varit T O P P E N ! Jag och min fina lilla ponny har verkligen utvecklats massor och jag har haft hur kul som helst!

Lite resultat då:

Folkinge pay and jump: Klev nästan rätt in i transporten och resan gick bra. Väl där var hon lugn o fin, lite väl lugn...... Eftersom detta är hennes andra hopptävling på bortaplan tog vi låg höjd. 50 cm - 8 fel - omstart - 4 fel. 60 - FELFRIIIIIII!!!!!!!!. Stolt över min lilla tjeja!

Hemma dressyr - lätt b:1: Hon var trött men hon kämpade verkligen och detta ledde till en 3:dje plats med 183 p o 63.10 %. Exakt samma procent som jag vann med förra gången! Fick en tråkig kommentar från en(vill inte ta upp exakt i bloggen) som gjorde mig väldigt ledsen.

Idag hade vi hoppning som avlsutning och Magic var ännu tröttare, men jag red på o försökte hålla samma tempo och bra vägar, detta ledde till en 5:e plats precis utanför placering.

Magic ♥'

hejhej :P

Tjeeeeeeeena bloggish. Sitter i lillstugan och njuter av kaoset här! Anna o Felicia sjunger/vrålar och jag o Ylva cyberspacar. Snart ska vi ut o gå, för fet. Idag har vi hoppat på fältet o det var grymt roligt,! På eftermiddagen/kvällen blev det ett barbacka pass för http://hastoridverksamhet.blogg.se/. Det gick toppenbra! Rolig lektion och Magic var duktig.

Ha det bäst, legohäst!

IMORRN ÄR DET HOPPTÄVLING I FOLKINGE!!!!!! TAGGATAGGATAGGA!!

Dagens ridpass - Magic

Idag så har vi ridit  ett pass på fältet   och ett hoppass i paddocken. Magic var grym! Allt jag ville säga. Anna o Felicia ligger o skriker o jag o Ylva ska snart ut o gå.


HEEEJJJJJJJJJDDDDDDDDDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

RSS 2.0